Om oss

Städfirma i Malmö 

Läs mer

Vårt mål

Vi städar för att hålla rent omkring oss. God hygien är nödvändig för att ni ska må bra och undvika t.ex. allergier och andra sjukdomar.

Vårt mål är att bli din kompletta leverantör inom städtjänster. Vi vill avlasta alla våra kunder från tidskrävande städning och att ni hittar en bra balans mellan arbete och fritid utan att behöva tänka på städningen.

När det gäller våra företagskunder är vill vi vara flexibla och anpassar vår fastighetsskötsel efter era behov. Utöver vanlig torkning, dammsugning och tömning av papperskorgar kan vi fylla på sanitetsartiklar och mycket mer som kan önskas av våra kunder.

Syftet är att ge er en trivsam miljö hemma eller på jobbet.

Att ordna trivsamma arbetsmiljöer är något vi brinner för. Balansen mellan smarta funktioner och snygg inredning skapar en trivsam miljö där du vill vara och utvecklas! Vi ser till helheten och hjälper dig från start till mål.

 • Hemstädning
 • Företagstädning
 • Kontosstädning
 • Lokalvård
 • Fönsterputs.

Trygga & Erfarna

Våra städare har lång erfarenhet av hemstäd och massor av smarta husmorstips att ta till för att få ditt hem skinande rent. Städning och andra hushållsnära tjänster blir oftast bäst när samma person kommer hem till dig varje gång.

Pålitliga & Fullt försäkrade

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Städning utan kontrakt

Vill man bara boka enstaka städning så är det full möjligt. Vi har även ett provapå erbjudande åt er. 

Nöjd kund garanti

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten.

 • Hemstäd 80% 80%
 • Företagstäd 60% 60%
 • Byggstäd 90% 90%
 • Engångsstädning 80% 80%
 • Trappstäd 60% 60%
 • Mattvätt 90% 90%

Nöjda kunder

"Använde Städpulsen för att utföra en flyttstädning. Vi är mycket nöjda med allt från beställning och support till genomförandet. Två mycket duktiga medarbetare utförde arbetet oerhört noga och med ett gott resultat. Rekommenderas starkt.

Birgitta

"Såfint anlitade vi för storstädning av vår verksamhet. Företaget har kompetens och trevlig personal. När storstädningen var klar sa vi upp det städavtal som vi hade sedan innan  och anlitar nu Såfint i stället. Vi har städning tre dagar i veckan och är mycket nöjda."

Stefan

 

Kontakta oss

F.A.Q. / Vanliga frågor

Måste man skriva långt kontrakt för att boka städtjänster.

Absolut inte. Våra tjänster tillhandahålls vid behov för att passa din livliga livsstil. Det finns inga långsiktiga kontrakt eller skyldigheter som krävs. Dock om man har ett längre kontrakt så får man bättre priser.

Hur länge har ni städat hem?

Våra städare har över 10 års efarenhet när det kommer till städning. 


Är ni försäkrade?

Ja. Såfint är fullt försäkrad med ansvarsförsäkring för att skydda ditt hem och ge dig trygghet.

Vilka städer utför ni städtjänster i ?

Vi utgår från Malmö men utför städtjänster i hela skåne.

Vad ingår i er städservice?

Klicka på tjänster så kan ni se alla våra städtjänster

Behöver man köpa utrustning till städaren?

Nej vi tillhandahåller all utrustning och det ingår i priset när man bokar städning genom oss.