Våra tjänster

Bor du i Malmö och letar efter hjälp med städning i hemmet? Såfint är svaret – våra städare har lång och gedigen erfarenhet av hemstäd och hjälper dig gärna. Du kan alltid känna dig trygg med hjälp av kunnig personal från Såfint , och våra resurser i Malmö står redo för att möta just dina behov.

Läs mer

Hemstädning

Rengöring av hemmet är viktigare än någonsin. Vi fortsätter städa men har vidtagit extra åtgärder. Från och med den 14 april Yt-desinficerar vi efter utfört städuppdrag hos dig som abonnemangskund. En Yt-desinficering utförs kostnadsfritt på de mest utsatta områdena: handtag, strömbrytare, toalett och kranar. Medlet är skonsamt för miljön. Det består av 96,6 % vatten och bryts ned direkt utan att lämna några giftiga ämnen.

 

 • Damsugning
 • Diskning
 • Moppning
 • Damma av möbler
 • Kasta skräp
 • Osv

Företagsstäd

Med fokus på miljö och kvalitet och ett brett utbud av tjänster ser vi till att era lokaler alltid ser välvårdade ut. Rena och välvårdade lokaler leder till en bättre arbetsmiljö. Med kunniga, utbildade och serviceinriktade medarbetare hjälper vi er att hålla det välstädat på hela arbetsplatsen alla dagar i veckan.

Som företagskund hos oss så träffas vi och går igenom vilka tjänster ni är i behov av och vilka upplägg som passar ert företag bäst.

 

 • Kontorsstädning
 • Byggstädning
 • Trappstäddning
 • Städtjänster till BRF
 • Storstädning

General Services

Flyttstäd

Vid flyttstädning  står vi får all utrustning och städmaterial som behövs och har försäkringar som täcker person- och sakskador.

Fönsterputs

Det blir vi genom att på ett effektivt sätt leverera professionell fönsterputs med hög kvalitet till bra pris. På så sätt bygger vi långvariga relationer med våra kunder.

Trappstädning

Behöver du hjälp med trapphusstädning i din bostadsrättsförening, på kontoret eller på företaget? Då har du hittat rätt. 

Tvättning av kläder

Växer tvätthögen fort? Eller hänger kläderna skrynkliga på sina galgar och varje gång de ska användas måste strykjärnet fram? Med oss kan du boka timmar till tvätt och strykhjälp.

Kasta skräp

Vi hjälper dig med bortforsling av skräp! Har du en massa skräp eller överblivet material, eller kanske fallfrukt du vill bli av med? Ingen match för oss, kontakta oss!

Diskning

Har du tröttnat på att det alltid är du som får ställa in i diskmaskinen på kontoret eller i hemmet? Vi fixar det så du slipper!

Dammtorkning

Dammtorkning av hyllor och fria ytor, tex ett bord. Avtorkning av elskåp, vägguttag, strömbrytare. Väggar och tak dammas och spindelväv tas bort vid behov.

Skräddarsydd

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster åt både privatpersoner och företag. Som kund kan du förvänta dig att vi kontinuerligt kommer med förslag på förbättringar av servicen.

Grovstädning

Vi har utfört tusentals grovstädningar i Malmö och utför i genomsnitt ett 30-tal grovstädningar varje månad. Vår personal är pålitligt och erfaren och arbetar effektivt och strukturerat.

Våra paket

Läs gärna om våra paket. 

040 615 35 00

Boka er städning redan idag.